Igår - inden regn og storm indtog Lønstrup - fik jeg plukket mine kirsebær.
Der var ikke mange - 300 g - men jeg syntes alligevel de skulle bruges, så de blev kogt sammen med en lille portion brombær. Begge sure som s...., men til en gang saft går det vel.
Nu er saften kogt - og selv om det ikke blev til meget, smager det dejligt og skulle jo være meget, meget sundt - både smertelindrende, muskelopbyggende og god mod søvnbesvær.
Måske kirsebærsaft skulle være en fast del af køleskabsbeholdningen.
Det vidste jeg ikke!
SvarSletAltså at kirsebær har så mange gode egenskaber. Men det lyder da ikke dårligt. Desværre er det alt for sjældent jeg ser et kirsebærtræ her i omegnen, så det ender nok med, at jeg skal ud og investere i bærrene.
Forhåbentlig har I haft en skøn festival og i hvert fald bedre vejr end vi har.
Knus fra et gråt, trist og småregnende Holland.
Uhm, hvor lyder det lækkert, Marianne. De bær jeg plukker, spiser jeg desværre altid med det samme, men har har sat mig for at lave hyldebærsuppe – det holder jeg meget af. Vi har brombær alle vegne her i øjeblikket, og dem tager jeg gerne et par håndfulde af hver dag.
SvarSlet