FASTE LÆSERE

mandag den 25. februar 2013

GÅ MED I LUNDEN

Søndag lokkede solen os ud på en lille tur. Da vi alligevel skulle ind til Hjørring gik  vi en tur i lunden - Svanelunden. 
Det var vores første besøg, selv om der har været tid og mulighed nok - anlægget åbnede i 1878 - og vi kører jo forbi hver gang vi skal til Hjørring eller på motorvejen.
Nu kiggede vi ind og fandt et fint lille anlæg. Vi gik en rask tur rundt om søen - tænk at bo med udsigt over anlægget - det må være smukt. I den ene ende af lunden er der et lille hjørne med rhododendon - selv om de hang med bladene i kulden, ER de klar til foråret.Der er en restaurant i anlægget og den skulle, efter sigende, være et besøg værd - og jo, der er også svaner i Svanelunden.På vej hjem, lagde vi vejen forbi Vennebjerg Kirke - helt op på toppen.Kirken er fra middelalderen og den højst beliggende kirke i Nordjylland.
Vest for kirken - på kirkegården- ligger Klanghøj - en gammel bronzealderhøj - der hæver sig 69 m over havet.Der er en fantastisk udsigt over hele området og kirkens tårn er et gammelt sømærke.Hjemme igen stod den på the og pæretærte. Den blev vi snydt for lørdag, da den sidste tærte blev solgt, lige for næsen af Jens Peter - men han var smart - og bestilte en tærte til søndag.Oscar hyggede sig også. Jeg havde glemt at lægge låget på min undertøjskasse - åh, her var dejligt at ligge.Strikketøjet vokser - nu er jeg færdig med selve frakken og klar til ærmerne.Jo, det var en dejlig søndag.

4 kommentarer:

 1. Billederne viser tydeligt, at det var en skøn søndag - med sol kan jeg se, det manglede vi her i Himmerland.
  Min kat kan også godt li' at ligge i en kasse, en taske eller lign.
  Jeg er så imponeret af dit strikktøj - det ser svært ud, men det er flot.

  SvarSlet
 2. Vi har haft det dejligste vejr de sidste par dage - og det lader til at det fortsætter. Dog er der bidende koldt, men når bare solens skinner bliver humøret jo højere. (og behovet for at pudse vinduer ;-)
  Jeg er vildt glad og stolt over mit strikketøj - men det er nu lettere end det ser ud til.

  SvarSlet
 3. Dejlige billeder fra jeres udflugt, Marianne, og sikke Oscar hygger sig :-)

  SvarSlet
 4. Ja, han hygger sig - og var slet ikke klar over at han var på "forbudt område" ;-D

  SvarSlet