FASTE LÆSERE

tirsdag den 6. april 2010

FARVEL TIL PÅSKEN.


Efter turen til København kom farmor med en tur til Lønstrup - og selv om hun har brækket hånden hjalp hun Jens Peter med at beskære vores æbletræ og træet ved siden af, som vi spændt venter på at finde ud af hvad er.
2. påskedag afsluttede vi med en dejlig påskemiddag, hvor forretten bød på røget lammekølle med grønne asparges og æggecreme, samt gorgonzolacreme - culottesteg med flødekartofler og til slut kold citroncreme.



Især æggecremen høstede point, så den får i lige opskriften på.

ÆGGECREME.

2 dl mayonnaise
1 dl creme fraiche 18%
½ bdt. persille
1 stor tsk dijonsennep
salt, peber

Æggene koges og hakkes groft. Persillen hakkes og blandes i mayonnaise/creme fraichen. Cremen smages til med dijonsennep, salt og peber.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar