FASTE LÆSERE

søndag den 18. juli 2010

GÆSTEMARATON 3. DEL

Lørdag blev en stille dag - Else og Preben kiggede forbi til en kop kaffe og mine to små køkkenalfer sørgede for lidt godt til ganen.


Til aftensmad fik vi et af Rosas dejlige stjerneskud - mums, det er altid godt.Nu er de alle rejst hjem - Jens Peter kører Rosa og Claus til Aarhus og jeg tror jeg vil bruge resten af eftermiddagen her

på min før-fødselsdags-gave - i min nyindrettede hyggekrog - med en kop kaffe og en god bog, inden et nyt hold gæster kommer forbi i morgen.

3 kommentarer:

  1. Hvis det var mig der havde haft såmange på besøg, så ville jeg skulle puste ud inden det næste hold kom. Rigtig god fornøjelse til jer alle, det ser jo lækkert ud med dejligt mad og hygge.

    SvarSlet
  2. Du er heldig at have et par køkkenalfer i køkkenet :-) Og i dag har du vist gæster igen - jeg håber, I får en hyggelig dag!

    SvarSlet
  3. Ja, igen idag er der gæster - og mine to søde køkkenalfer er rejst igen :o( - nå, Jens Peter har stadig et par afspadseringdage og hjælper også gerne til - og i næste uge starter han på 14 dages ferie, og så venter der en tur ud i det blå.

    SvarSlet