FASTE LÆSERE

fredag den 2. juli 2010

EN BEGIVENRIGS DAG.

Torsdag var en dag med mange oplevelser.

Om formiddagen blev jeg hentet af Connie og Inger.
Det var hyggeligt endelig at møde Inger irl. - efter et par års bekendtskab - først på Rokken og Hobbynettet og senere på FB.
Vi kørte til Løkken for at besøge "Garngalleriet".


Der blev købt lækkert garn - jeg købte dog kun knapper - da jeg har et par projecter der SKAL gøres færdige inden jeg køber nyt, men jeg fandt dog ud af at mit næste project skal være denne, som Inger købte garn til.


Derefter gik turen retur til Lønstrup og frokost hos "Daddy's" inden vi sluttede af med kaffe og nye friske, danske jordbær og min nylavede rosenis med rosensirup på terassen - hygge og snak.
Hen på eftermiddagen afleverede vi Inger på banegården i Hjørring og jeg satte kursen mod Japan Foto for at mødes med Jens Peter og for at købe nyt fotografiapparat - Canon EOS 1000 D.


Efter aftensmaden var det tid til en tur til stranden for at afprøve vidunderet.Det bliver en dejlig foto-sommer.

2 kommentarer:

  1. Sikke nogle dejlige oplevelser du fortæller om! Og tillykke med det lækre, nye kamera! Ponchoen er utrolig smuk - jeg kan godt forstå, at du er faldet for opskriften.
    Ha' en rigtig god weekend.

    SvarSlet
  2. Det var også en dejlig dag -
    Ponchoen er faktisk en trøje - men det er jo godtnok lidt svært at se på billedet - den er bare så lækker - strikket i noro-garn. mums.

    SvarSlet