FASTE LÆSERE

mandag den 18. oktober 2010

EN SÆSON ER VED AT VÆRE SLUT - EN NY ER BEGYNDT.

Sommersæsonen er ved at lakke mod enden her i Lønstrup - efterårsferien markerer at sommeren er slut og flere forretninger og spisesteder lukker ned.
Andre holder kun åbent i week-enderne, mens andre stadig er åbne, med weekendlukning mandag/tirsdag.
Byen er dog ikke død af den grund for nu starter en ny sæson - Cafébiografen er startet på efterårets film og også musik, foredrag og fællesspisning er begyndt.


Vi tog hul på filmaftnerne søndag aften, da vi sammen med Rosa og Kristine så filmen "Submarino" - en skrap film om to brødres liv i skyggen af en dårlig barndom med uhyggelige oplevelser. En seværdig film om livets skyggesider.


Filmaftnerne fortsætter med filmene "Soulkitchen" - "Spurven" - "Cold Souls" -
"Lovely Bones" - "Øst for paradis" - "Pindsvinet og "Snabba Cash", så vi ved hvad vi skal bruge endten torsdag, fredag eller søndag aften til her i efteråret.
Der lurer også et par blueskoncerter med Mud Morganfield og med Paul Lamb & The King Snakes.
Ja, vi ser frem til gode oplevelser i efteråret i hyggeligt selskab med byens borgere og de turister der vover sig herop, selv om det byder på kulde og blæst.


Den sidste uge har nu været dejlig og det blev da også til en kop kaffe med havudsigt.


Idag har det været koldt og regnfuldt, men indenfor er det godt - med kaffe på kanden, strikketøjet og ild i brændeovnen. Rosa er på "ferie" - ikke for at holde ferie, men for at skrive batcheloropgave, så hun bliver holdt i ørerne og vartet op. 

2 kommentarer:

 1. Der sker mange dejlige ting i dit hjørne af Danmark.
  Jeg skal blive lidt bedre til at se de nye film - elsker jo at gå i biografen :-)
  God fredag til dig, Marianne!

  SvarSlet
 2. Jeg forestiller mig, at det må være dejligt for jer når sæsonen er ved at lakke mod enden og I får byen for jer selv igen.
  Det der med biografbesøg, det bliver aldrig rigtig noget for os. Ikke at vi ikke kan lide det, nej slet ikke, men af en eller anden grund glemmer vi som regel, at det eksisterer ☺.
  En rigtig god aften til dig helt deroppe nordpå.

  SvarSlet