FASTE LÆSERE

tirsdag den 8. marts 2011

FOTOKALENDER 2010.

Lidt forsinket - men alligevel.
I januar meldte jeg mig til "Fotokalender 2011" hos Petunia - og det fik mig til at kigge lidt rundt på nettet for at se hvilke muligheder der fandtes.
Hos "Photobox" fandt jeg gode muligheder og da der var et tilbud om 2 kalendere for 1 kalenders pris bestemte jeg mig for at lave en kalender til i år.


Billederne til kalenderen er katte fra Kristines og min ferie på Rhodos i 2010 og den ekstra kalender skal hun selvfølgelig have.
Ud over forskellige designs til billederne er der også mulighed for at sætte små billeder på ved de enkelte datoer - så i stedet for navn er der et billede af "dagens fødselar".
Eneste minus er at du ikke kan bladre i kalenderen - når en måned er gået er du nødt til at tage siden af, men ellers er den rigtig fin.

Min "Fotokalender 2011" er flyttet til min fotoblog.

3 kommentarer:

  1. Det er en god ide med disse fotokalendere.. mine forældre fik en for mange år siden af min søster, med billeder af hendes piger.. Hun havde heldigvis lavet den så den kan genbruges år efter år, altså kun med datoer, ikke ugedags navne.. :-)

    SvarSlet
  2. Jeg laver en lommekalender hvert år til min mor i julegave, med lidt forskellige billeder fra året og familien, så kalendere med billeder er en god idé...;-D

    SvarSlet
  3. God ide...jeg får lavet én nogle år på Vistaprint, de er billige...

    SvarSlet