FASTE LÆSERE

mandag den 16. maj 2011

OLD FRIENDS IN CONCERT.

Fredag gik turen mod Tyskland, nærmere bestemt Buchholz in der Nordheide – sydvest for Hamburg.

I 2011 har dr ikke været mange musikoplevelser så vi glædede os enormt, og vi vidste at der ventede os en dejlig oplevelse.


Vi kom til et fint hotel, med et godt værelse og dejlig mad.
Lørdag – på vores 28 års bryllupsdag – kørte vi ind til byen for at finde hvor koncerten skulle være – vi kom ikke helt den rigtige vej og endte i skoven – men smukt var det.


Endelig fandt vi bycentrum og ”Empore” - vi var på marked og fik lidt frokost og en kop cafe latte.
 Om aftenen satte vi kurs mod Empore – et meget fint koncertsted.På aftenes program var som før nævnt engelske Allan Taylor – en dejlig singer-songwriter som vi har fulgt i mange år, ja rent faktisk hørte vi Allan første gang i Skagen i 1983 – samme år som vi blev gift.
Desværre kommer han sjældent til Danmark, så derfor må vi jo finde ham andre steder.


Til denne koncert var han sammen med den tyske folkesanger Hannes Wader og det var en stor oplevelse at høre Allan synge på tysk.

Det er meget anderledes at være til koncert i Tyskland – og det var meget mærkbart til en koncert med mange mennesker. Tyskere er utroligt disciplinerede – de synger ikke med og der bliver ikke fotograferet under koncerten, så vi danskere synes ikke helt at stemningen når de samme højder som i Danmark.

Det har ikke været så tydeligt ved de tidligere koncerter vi har været til, i Tyskland, da de alle har fundet sted på små, mere intime steder hvor kontakten mellem musiker og publikum er meget større.


Det var dog en dejlig aften – og under sidste nummer tillod jeg mig alligevel at tage et par billeder.
Søndag satte vi, straks efter morgenmaden, kursen mod Danmark.
Det lykkedes mig at overtale Jens Peter at sætte mig på toget i Frederica , da han mandag skulle til Frankfurt og skulle mødes med kolleger i Fredericia – så en dejlig weekend sluttede med en smuk togtur gennem det danske landskab og jeg nåede med nød og næppe, og en flink chauffør – bussen til Lønstrup.2 kommentarer:

  1. Tillykke med bryllupsdagen...
    Det ser ud til at ha' været en dejlig og hyggelig "kæresteweekend".

    SvarSlet
  2. Tillykke med bryllupsdagen. Det lyder som en rigtig dejlig tur i har været på!
    Sjovt - jeg var også til Skagen Festival i 83. Min mand er fra Skagen - hans forældre havde hus i Gl. Skagen i 40 år (men var 10 år i Grønland), så jeg har holdt mange sommerferier i Skagen med ham og pigerne. Vi var som regel til festivalen, men jeg kan ikke huske Allan Taylor - måske hvis jeg hører ham?

    SvarSlet