FASTE LÆSERE

søndag den 8. maj 2011

SMAGEN AF NORDJYLLAND.Lørdag var der fødevaremarked på ”Nordkraft” – ”Smagen af Nordjylland".      Vi startede med morgenmad hos Kristine inden vi drog af sted.


Der var mange skønne stande: kød, brød, fisk, øl, most, kaffe, vin , chokolade – blot for at nævne nogle.Efter en hurtig tur rundt – for at se udbuddet – gik vi på købsrunde og der blev købt lidt af hvert.

Efter turen på ”Nordkraft” gik Kristine på shopping i Salling, mens Jens Peter og jeg gik i Utzon-centret.Da jeg gik tur på havnen fik jeg kun nydt Utzon-centret udefra, så jeg var spændt på at komme indenfor.Arkitekturen er lige så flot indvendigt, og ud over en plancheudstilling om Aalborgs nye havnefront, er der for øjeblikket en flot fotoudstilling om Utzons tidligere hus - ”Can Lis” på Mallorca, der idag er ejet af Utzonfonden –
fantastiske fotos af fotografen Torben Eskerod.Vores væsentlige grund til at besøge Utzon-centret netop nu var, at vores lokale Lønstrup-kunstner og keramiker Mogens Falkenbergs nye skulptur ”Nina i stiv kuling” som er lavet i et radiostudie på DR P4 Nordjylland der markerede ”Vores Kunst”, ved i 4 uger at følge fremstillingen af Nina, for øjeblikket er udstillet på centret. I maj måned kan hun ses på Utzon-centret og så må vi se hvor hun derefter finder sin endelige plads.


Efter en rundtur på centret mødtes vi igen med Kristine og vi kørte til lystbådehavnen for at spise frokost.Det var vejr til at sidde udenfor selv om det blæste, og vi nød de dejligste pandekager.


På vejen hjem kørte vi forbi Cirkus Arena, som i disse dage holder til på Fjordmarken i Aalborg. Vi fik et lille kik på deres elefanter, inden vi kørte til Turøgade, og senere hjem til Lønstrup efter en udbytterig dag.


2 kommentarer:

  1. Nogle gode varer du fik købt. Museet ser spændende ud, flot arkitektur. Jeg følte mig lidt ligesom Nina i stiv kuling i går...En god mandag til dig..;-D

    SvarSlet
  2. Hvor er det dejlige billeder fra en skøn dag
    Hav en god mandag i nord

    SvarSlet