FASTE LÆSERE

tirsdag den 14. juni 2011

STRIKJAKKE.

Også strikjakken er blevet færdig. Den har allerede været i brug og er dejlig, lun og let at have på.
Den bliver dejlig på en kølig sommeraften, eller en dag som idag - hvor vestenvinden stadig sender kolde vinde ind over Lønstrup.
Jakkens glatte bund og ærmer er strikket i bomuld/bambus og retrillerne i forskellige hvide og råhvide rester i bomuld, silke, viscose og hør som jeg havde på lager. Det er dejligt at der er forsvundet en den lagergarn - mit mål er at der forsvinder en del af dette i 2011,  men jeg køber dog stadig nyt, når jeg falder over noget godt.
Ideen til jakken er hentet fra dette billede fra en af Garngalleriets modeller.

 

6 kommentarer:

 1. Den er meget fin, kan godt forstå du er glad for den..;-D tak for synet..

  SvarSlet
 2. Den er rigtig fin, og sikke en god ide, at få brugt nogle af resterne.
  (man får sådan en god samvittighed, ikk' ? :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er den smart i (næsten) ensfarvet også :-) Jeg forsøger også at bruge lagergarn, men af en eller anden grund er det som om, lageret aldrig bliver mindre ;-) Men godt det lykkes for nogle :-)
  Lønstrup kræver vist ofte sin trøje - men hvor er der dejligt :-)

  SvarSlet
 4. Takker for roserne - ja, det er dejligt at få brugt lidt fra lageret - ikke at det overhovedet kan ses, men alligevel ;o)
  Jeg tror trøjen er rigtig god når jeg skal sidde på bænken ved havet og nyde min kaffe mens jeg nyder en smuk solnedgang -

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, hvor er din jakke smart. - Kunne godt tænke mig og prøve, om jeg kan klare en sådan en. Er det muligt at få dig at forklare mig, hvordan du fæstner banerne sammen? Jeg siger tak på forhånd Med venlig hilsen Jórun :-)

   Slet
 5. Hvor er den jakke/trøje sød... Og den ser strikkevenlig ud, så måske jeg sku' finde lidt lagergarn frem...?
  Nu ved jeg hvad jeg skal kigge efter, når jeg skal til Lønstrup; så kan det være jeg finder dig siddende på en bænken... Du ved, jeg har jo også noget med solnedgange i Lønstrup... ;o)

  SvarSlet