nej, der er heldigvis længe, længe til -
for så kan den her nå at blive klar
min egen kirsebærlikør -
fundet her -
tror nu lige jeg vil dumpe en vaniljestang i bøtten.
Jeg har også råsyltet en portion kirsebær
så vi har lidt til ris a la manden.
Nu da vi er i køkkenet skal i lige se min fødselsdagsgave i brug.
nu skal jeg til at ønske mig ting til køkkenvindueskarmen-
jeg har allerede udset mig et par emner.
Meget flotte krukker og du er da flittig..og ja heldigvis længe til jul..;-D
SvarSletSikke dejlige ting - jeg elsker kirsebær!
SvarSletUhm, det lyder lækkert.
SvarSletHvert år laver jeg brombærlikør; det får vi juleaften, hvor vi får brombærsovs til ris a la manden.
Dine krukker er rigtig flotte; er det Lønstrup-keramik?
Ja, det bliver godt juleaften - men heldigvis er der da lang tid endnu.
SvarSletDet er surkirsebær så de er ikke så gode at spise rå, men til sylt og saft er de skønne.
Ja, det er krukker fra KeraModa i Lønstrup - inspireret af Rubjerg Knude.
Det lyder lækkert med din kirsebærlikør - og sikke nogle smukke krukker! Klem og en go' aften til dig, Marianne.
SvarSletDet er da nogle flotte krukker. Og så er der faktisk ikke længe til juleaften! Den lille er jo som bekendt i december men den store er jo lige om lidt. Sidste weekend i august i Tønder :-)
SvarSletvenlig hilsen
Kirsten fra Tønder
Herligt med kirsebær og sikke kreativ du har været med dem :-).
SvarSletÅh, jeg ELSKER bare det keramik!! Har en del derfra - desværre er tepotten gået i stykker. Jeg kunne købe mig fattig i butikken ;-).