FASTE LÆSERE

søndag den 6. november 2011

DANERNE KOMMER.

Torsdag gik turen mod Brunsbüttel - til "Galleri Rusch" og koncert med Allan Taylor.

For 2 år siden hørte vi også Allan der og vi var ikke i tvivl. 
Det er et fantastisk sted - Jens Rusch's fænomonale billeder og Allans skønne musik - så bliver det ikke bedre.

Vi tjekkede ind på hotellet og efter et lille hvil begav vi os ud for at få lidt at spise.
Det blev et godt måltid på en græsk restaurant, så vi var godt forspiste da vi ankom til "Gallerie Rusch".


Vi blev taget fantastisk imod af Jens og Susanne Rusch, som var meget beærede over at få gæster "helt fra Danmark", og der var reserveret pladser til os på 1. række.
Allan havde grinende fortalt dem at han ikke var i tvivl om hvem det var der kom - "The 2 crazy Danes" - en stor forbedring fra sidst, hvor han kaldte os "The Bloody Danes." Nå, han var nu glad for at se os, og mens der blev gjort klar til koncerten havde vi tid til at beundre Jenses fantastisk - og til tider - ret surrealistiske billeder, som vi begge er ret vilde med. Det blev da også til et lille skilleri til væggen herhjemme.Vi fik købt øl - Jens ofrede sin sidste dunkelbeer på mig og så var vi klar.


Siddende der, på første række, havde vi rigtig mulighed for, ikke kun at høre, men også se Allans fabelagtige fingerspil - noget han mestrer som ingen anden. 
Hør bare her 

Mit billede fra koncerten blev ikke skarpt, men heldigvis har Jens været mere heldig, så jeg låner lige det her  - tak, Jens.


I pausen fortalte Jens om foreningen "Lyra" (se billeder fra koncerten) som står bag arrangementer med musik, oplæsninger og andet på galleriet - han takkede os for at komme den lange vej og - - han overrakte os sandelig en gave - en flot bog med 40 raderinger til Goethes "Faust". Desværre er det meste skrevet på gotisk tysk - så meget får vi nok ikke læst - men kan jo heldigvis nyde - og studere de mange raderinger.Da koncerten var slut, var der flere som gerne ville hilse på os (vi følte os helt som "celebreties") så der blev snakket og udvekslet mailadresser, og sandelig - vi fik også en flaske vin med hjem.


Den dejlige aften sluttede - tilbage på hotellet - hvor vi delte vinen med Allan, som også boede på vores hotel, indtil en sur tysker bad om nattero.


Næste morgen spiste vi morgenmad sammen med Allan og da han hørte at vi var flyttet til Lønstrup - og vi fortalte lidt stedet og om dets mange muligheder, var han straks klar på en koncert i Biograf-Cafeen, når han kommer til Danmark i september 2012 
- så hvem ved, måske kan jeg føje titlen "koncert-arrangør" på mit CV til næste år - jeg vil i hvert fald gøre forsøget.


Vi fortsatte vores tur i Tyskland - os mod Itzehoe og en udstilling med Jens Rusch - Allan mod næste arrangement - nær Kassel.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar