ENR Vin i Vrå havde igen sammensat en aften med fotos - vin og antipasti.
Erik fortæller om vinen og Birte tryller i køkkenet.
Vi startede med en
Prosecco, spumante Superbio. Decordi, Emilia Romagna
en dejlig italiensk "champagne"
Ellers var der ikke nogle af vinene som virkelig faldt i min smag men de små antipasti var helt forrygende.
Monticello, Bianco IGT, 2008, San Floriano, Marche
med
Sogliatine gorgonzola e mascaropone
Butterdejsmedaljoner med gorgonzolacreme.
***
Olie, salt og brød
***
L'Aquidolcia, rosato IGT, 2009, Casteovecchio, Toscana
med
Tartine all avocado
Tartine med avocado
***
Barbera d'Asti, DOCG, 2010, Boeri, Pimonte
med
Crostini con pesto di mandorle e prezzemole
Crostini med mandel-persillepesto
(her glemte jeg at fotografere - sorry.)
***
Cagnulari, DOC, 2008, Santa Maria La Palma, Sardinien
med
Fagottine piccanti
Krydrede skinkeruller med melon
***
Jago Ripasso, Valpolicella Classico DOC, 2008, Villa Spinosa, Veneto
med
Crostini con cannellini e olive nera
Crostini med hvide bønner og sorte oliven
***
Marsala Superiore, Oro Dolce, Pellegrino, Sicilien
med
Bacio di dama
Damekys.
Vi havde en rigtig hyggelig aften - og i selskab med Rosa der var hjemme på weekend.
Det var dejligt at have hende med til sådan et arrangement - selv om hun ikke drikker megen vin - og hende og hendes far blev enige om at de ville købe et lille "sommerhus" i det sydlige Toscana - så det vil jeg da glæde mig til. (HAHA)
Vi fik et par flasker Spumante med hjem til en lun sommeraften på terassen og en flaske af den fantastiske olivenolie - der smagte nøjagtig som nyslået græs lugter - og ufiltreret så der var små stykker af oliven i.
HELT FANTASTISK.
Jens Peter og Erik fik også en lille snak om italiensk øl - og da Erik kom med vin og olie om mandagen var der lagt en flase øl oven i kassen, så den glæder vi os til at smage her i påsken.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar