FASTE LÆSERE

mandag den 2. juli 2012

SANKT HANS AFTEN OG SVIPTUR I AALBORG ZOO

Så blev det Skt. Hans aften - i år med besøg fra Aarhus.


Stine og hendes italienske kæreste Matteo havde fundet vej til Lønstrup og efter en dejlig middag gik turen ned til stranden. 
Trods det mindre gode vejr havde mange mennesker fundet vej - men det blev et kort ophold for os - kort tid efter at bålet var tændt fandt vi vej til Cafeen og en Irish Coffee - Stine og Matteo vendte næsten hjemad, så da vi kom hjem, var der the på kanden og ild i brændeovnen - Skønt efter en våd tur til 
stranden.


Fredag blev der lige tid til en sviptur til Aalborg Zoo - vi skulle have fornyet vores årskort, inden turen gik til familietræf i Ballerup og et besøg i København Zoo.

Da vi havde fået kortene måtte vi lige en hurtig tur op for at se det nye rovdyranlæg.Det er et rigtig flot anlæg hvor løver og tigere nok skal komme til at trives. 
De to nye asiatiske løvinder - der skal danne grund for den nye flok i Aalborg, var inden døre og det samme var vores tigerhun.
Jeg fik en snak med Frank - dyrepasseren i rovdyranlægget, der fortalte at de to damer er ved at falde til, men kun bliver lukket ud i det udendørs anlæg når dyrepasserne er på arbejde, så næste gang må vi derud tidligere på dagen.
Vi fik dog lige hilst på isbjørnene - de var dog mere interesserede i at søge efter mad og Augo ved vist at mor Malik er på spor af noget godt.Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar