FASTE LÆSERE

torsdag den 2. august 2012

NÅR HYLDEN BLOMSTRER

i rødt - ja, så ved man at der er noget der ikke helt passer.
Et nærmere eftersyn viser at det er nogle valmuer der klatrer i højden  - et smukt syn.5 kommentarer:

 1. Valmuer er bare noget af det smukkeste..
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig - jeg er vild med valmuer - men har nu aldrig set dem vokse sig så høje.

   Slet
 2. Det ser smukt ud med røde blomster på hylden :-) Rigtig god weekend, Marianne!

  SvarSlet
 3. Underligt, jeg kunne kommentere på sejlturen under Den Bosch, men ikke på indlægget om Bossche bol, håber at det lykkes her.

  Jeg ved det, jeg ved det, jeg havde ikke skrevet noget til dig om de der Bossche boller, jeg havde slet ikke tænkt på det, undskyld. Husbond får små julelys i øjnene, hver gang han ser en af dem og ja, hvis de er fra bageren over alle bagere Jan de Groot, så er julelysene endnu større. Jeg må med skam indrømme, at jeg ikke kan lide Bossche boller, ingen fatter det hernede, men jeg er altså ikke vild med noget med flødeskum ☺. Kun hvis det er camoufleret, så jeg ikke ved det er flødeskum, kan det glide ned ☺. Hvis man tilfældigvis kører forbi Jan de Groot en lørdag formiddag, så kan man opleve en lang kø uden for bagerforretningen, alle skal have Bossche boller, det er lidt sjovt. Tak for dine dejlige indlæg fra mit andet fædreland. Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, dine kommentarer er velkomne uanset hvor du lægger dem.
   Jeg kan godt forstå at Frank får julelys i øjnene - og jeg er glad for at vi fandt "de rigtige"
   jeg bryder mig ikke så meget om om ren flødeskum, men sådan en flødecreme kræver ikke de store anstrengelser for at glide ned.
   Når vi kommer hjem fra Tyskland skal jeg i gang med at forsøge mig med selv at bage Bossche bol - lige nu laver jeg is i stor stil.

   Knus herfra.

   Slet