FASTE LÆSERE

torsdag den 17. januar 2013

NÅR MAN IKKE KAN STRIKKE -

ja, hvad gør man så ? 

Jeg har brugt tiden - på langs - til at høre lydbøger.
Jeg var så småt begyndt at lytte i december måned, hvor jeg fandt ind på "Netbibliotek.dk" og fik genopfrisket Ken Folletts "Jordens Søjler" - og her i januar er det blevet til de 3 første bøger i serien "Slægten" - der er en fortælling om Danmarks historie  fra middelalderen og frem til nutiden - en serie på, foreløbig 22 bøger.
Det er en mulighed for bl.a. at få gennemgået kongerækken - heldigvis er jeg ikke så gammel at jeg lærte den i skolen, for den er godt nok besværlig at hitte rede i, men sjovt er det.
Da jeg - for en tid blev træt at middelalder og krig - slog jeg vejen omkring noget helt andet, nemlig Elsebeth Egholms debutroman "De frie kvinders klub".  Hun er jo nu aktuel med krimiserien "Dicte" på tv - og hendes bog var en dejlig afveksling fra den anden genre. Let og levende - og det at den foregår i Aarhus, gør den jo ekstra sjov, når man selv har boet i byen.
Endnu sjovere er det at Jens Peter gik i klasse med Elsebeth Egholms storebror og godt husker "hende lillesøsteren".
Nu er jeg igen tilbage i fortiden. Ken Follets "Uendelige Verden" underholder mig - lånt på lydbog, da den, sjovt nok ikke er at finde på Netbibliotek. 
Der er heldigvis også lidt gang i strikketøjet igen, ikke  meget, men lidt har også ret - og min sorte look-alike er ved at være færdig, så jeg håber at næste indlæg kommer til at handle om "Færdigt Strik".

2 kommentarer:

  1. Lydbøger er en super god ide.. Gode bøger du lytter til Marianne.

    SvarSlet
  2. Jeg er også glad for - igen - at være begyndt at lytte til bøger. Jeg gjorde det meget for flere år siden, men i en periode havde jeg svært ved at koncentrere mig og ville hellere "læse bøgerne selv". Nu nyder jeg at kunne kombinere det med strikketøjet - og fjernsynet bliver kun tændt når der er noget jeg rigtig gerne vil se.

    SvarSlet