FASTE LÆSERE

torsdag den 4. april 2013

FORÅRET ER PÅ VEJ.


Det lysner - både vejrmæssigt og helbredsmæssigt.
Dog ikke på grund af det danske sygehusvæsen, for det kræver et godt helbred at komme i kontakt med.

En lille opdatering. 
Rygmarvsprøven var negativ for borrelia, men der var spor i væsken der betød at jeg blev sendt videre til en MR-skanning.
Denne skanning afslørede "pletter på hjernen" og jeg blev kaldt til en samtale med lægen.
Han kunne berolige mig med at jeg ikke havde nogle former for kræft, men at jeg ville blive henvist til neurologisk afdeling i Aalborg, da det kunne være dissemineret sclerose (MS). Han sagde at nu skulle jeg ikke  "male fanden på væggen" for han troede ikke det var det, men at jeg skulle kontakte min egen læge efter en tre ugers tid - derefter blev jeg sendt hjem og kunne holde weekend.
Hjemme igen var jeg helt sikker på at det var MS og efter en uge var jeg helt til rotterne - sov dårligt om natten og græd og græd.. 
Da der jo er længere ventetid til neurologisk - jeg har nu fået en tid 6. maj - blev jeg enig med mig selv om at gøre noget andet.
Jeg tog kontakt til Tina - der er zoneterapeut - og hun foreslog at jeg skulle starte med øreakupunktur, så det gjorde jeg. 
Nu har jeg fået 4 behandlinger i løbet af de seneste 14 dage, og det har givet utrolige forandringer. 
Min træthed er næsten væk - jeg har stadig ondt i mine overarme og lår - men ellers har jeg det rigtig godt. Mit livsmod er vendt tilbage og nu tror jeg at lægen har ret - ingen MS til mig. 
MR-skanningen viste også at jeg har en kæbehuleinfektion, så i dag har jeg været hos hals-næse-ørelæge og fået lagt dræn i næsen, så med rør i næsen og nåle i øret føler jeg mig som lidt af en punker.
Samtidig med akupunkturen startede jeg på Madlog - igen - og på de 14 dage har jeg tabt 2,4 kg.

Ja, det var så lidt sygehistorie - jeg håber at det snart er overstået for jeg har slet ikke tid til at være syg. 

Sagen er nemlig også den at Tina, ud over zoneterapien - har den lille nye garnforretning i Lønstrup og hun har mange planer. 
Bl.a. får hun lavet sit eget garn af ulden fra de får som  går i klitterne omkring Rubjerg Knude.Hun vil gerne selv prøve at plantefarve ulden og her kommer min 30 års gamle håndarbejderuddannelse i plantefarvning ind. Jeg har lovet at hjælpe og vi vil også forsøge at lave nogle strikke-workshops her i Lønstrup, hen over sommeren. 
Vinterens strikkecafe synger på sidste vers - der er kun en gang tilbage, så starter sommersæsonen i Cafeen.

Påsken blev brugt til hygge med familien - et besøg på "Kunsten" i Aalborg, der bød på både Michael Kvium og en udstilling om graffiti.
og en tur i Gigantium til herrehåndbold.I  næste uge holder JP ferie, så weekenden står på en tur til Christiansfeld og Flensburg.

6 kommentarer:

 1. Py ha da, søde ven; jeg synes godt nok osse du snart skal op på dupperne igen...
  Godt, at du selv tog affære mens du venter på scanningen; man bli'r jo, for pokker, skør af at vente.
  Jeg bestræber mig på at komme i strikkecafé næste gang, men jeg har helt tabt overblikket over hvad og hvornår. Er det den 9. eller den 16.?
  Nu er der ved at være ro på her igen, og det er jo ikke lysten der mangler. Energien og døgnets alt for få timer, har bestemt for meget den sidste tid... ;)
  Rigtig god tur i weekenden; håber I har vejret med jer, så I rigtigt kan nyde det...

  Knus Britta

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, heldigvis tog jeg skridtet til at komme i gang med akupunktur og zoneterapi - ellers tror jeg at jeg var gået helt ned.
   Den sidste strikkecafe er den 16. - Håber at du kommer.
   Knus til dig.

   Slet
 2. Pyha, det har været en hård tid, men hvor er det dejligt, at øreakupunkturen og behandlingen for kæbehulebetændelse har hjulpet dig!
  Sikke flotte billeder du viser - rigtig god bedring, Marianne.

  SvarSlet
 3. Det er skønt at det går fremad. Desværre medfører behandlingen for kæbehulebetændelsen penicillin og et andet medikament der har den bivirkning at det virker som antabus - så vores tur til Tyskland og en 50 års fødselsdag, inden behandlingen er slut - må stå på sodavand og vand med friskpresset citron, som jeg er gået hen og blevet helt afhængig af.

  SvarSlet
 4. Øj da sikke en omgang, men godt at du er i bedring..

  SvarSlet
  Svar
  1. HEldigvis går det fremad - så nu håber jeg blot at de ikke finder noget alvorligt til maj.

   Slet