FASTE LÆSERE

lørdag den 4. maj 2013

EN TUR TIL SKAGEN - OG TRISTE NYHEDER FRA AALBORG ZOO

Sidst på formiddagen gik turen til Skagen - billetsalget til årets festival i juli startede i dag. De ønskede billetter er nu i hus og der er bestilt overnatning. Den gamle pensionist - campingvognen får endnu en chance.
Vi fik super gode billetter - "dårligste plads" er på 3. række - så vi kan være sikre på både at kunne se og høre hvad der sker på scenen.

Efter at have købt de ønskede billletter gik turen mod Skagens nyeste forretning.
Udefra ser den ikke ud af meget - men det vågne seer vil allerede have spottet et Christel Seyfarth sjal i vinduet, og ja - Christel har åbnet forretning i Skagen - og indenfor er der fyldt med skønne, skønne sager.


Færdige sjaler, jakker, frakker og trøjer 


Strikkekits der ligger klar til salg


og skønne garner i alverdens farver venter på at blive rullet op.

Jeg fik købt et par farver, som jeg er løbet tør for inden min frakke kan blive gjort færdig, så nu er det bare om at komme videre. Jeg glæder mig helt vildt til at den er færdig - den har været skøn at strikke, men er nu noget sej at montere - dog, selv om det var et dyrt strikkekit, har jeg sparet masser af penge -  en færdigstrikket frakke koster 5.500 kr og jeg har nydt hver eneste maske.

Efter indkøbene gik turen til Greens Cafe og en "letvægter" - en lækker bolle med røget laks og avocado.Efter en tur på havnen gik turen atter hjemad.

På vejen hjem havde vi tændt for radioen og de havde en trist nyhed fra Aalborg ZOO - en af havens isbjørne - en 2 1/2 år gammel hun var blevet aflivet, efter at være faldet i en af de grave der adskiller dem fra publikum.
Det kunne bare ikke passe - Aalborg ZOO har ingen 2 1/2 år gammel hun. 
Frem med mobilen og her gik den sørgelige sandhed op for os. 
Vores kære lille Augo, som vi har fulgt med stor glæde, var den hun der var faldet i graven, og ja, da de havde fået ham aflivet fandt de ud af at HAN - faktisk var en HUN.
Hun havde desværre brækket begge forben og kunne derfor ikke reddes.Kære lille Augo - der siden vi så "ham" sidst, var blevet meget stor - vi vil savne din kåde leg i vandet, der vil være en stor tom plads der hvor du plejer at fjolle rundt.

4 kommentarer:

 1. Ja det var trist med Augo.
  Skagen Visefestival plejer bare at være så hyggelig. Jeg har ikke engang set programmet for i år - for det kolliderer igen med min sommerferie.
  Seyfarths modeller er bare flotte.
  Er det fuglejakken, du har gang i ?
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. Ja, det var en trist nyhed - Augo var en af de største årsager til at jeg igen begyndte at besøge ZOO og jeg vil helt sikkert savne den.

  Vi glæder os til at skulle tilbringe dage i Skagen - de seneste gange vi har været der har kun været til faste koncerter, så nu håber vi på godt vejr så vi rigtigt kan daske rundt og nyde det. Skulle der blive koldt, må jeg jo ty til min Seyfarth-frakke. Det er Flower Power Frakken jeg er i gang med - og den er næsten færdig.

  SvarSlet
 3. Ja, hvor er det dog trist, at Augo er blevet aflivet!
  Christel Seyfarth-sjalet er bare så utroligt smukt, og det bliver spændende for jer at komme til Skagen Visefestival. Klem og god søndag!

  SvarSlet
 4. Bølgerne går højt på facebooksiden " Isbjørneunger i Aalborg ZOO" om hvor vidt det var nødvendigt at aflive hende, men det er tydeligt at se at det også er i spørgsmål om hvor du kommer fra - USA eller DK.

  Vi glæder os til Skagen - og bliver der koldt kan jeg jo varme mig i min Christel Seyfarth-jakke.

  Go søndag aften herfra.

  SvarSlet