FASTE LÆSERE

søndag den 19. maj 2013

FLOWER POWER ER LØS I LØNSTRUP

Jeg begyndte i august 2012 og har holdt lange pauser undervejs, men nu er jeg færdig med min Flower Power Frakke - og nu er sommeren kommet.
Den er alligevel blevet luftet - for om aftenen er der ikke for varmt til den.Jeg er lidt i tvivl om den alligevel er blevet for stor - men enten må den en ekstra tur i vaskemaskinen ellers må jeg jo strikke mig en ny.
Det har været en fryd at strikke den, men monteringen var en hård omgang.

26 kommentarer:

 1. Wow hvor blev den bare lækker den jakke, sikke et kæmpe arbejde du har været igennem, godt belønningen blev en jakke som man vil slide op

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte - den skal nok blive slidt op.

   Slet
 2. Den er fantastisk , mindre kan ikke gøre det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birthe - efter at have set den i Frederikshavn var jeg ikke i tvivl om at den måtte jeg eje.

   Slet
 3. Den er farvestrålende og til at blive glad af at se på. Men jeg vil give dig ret i at den er til den rummelige side. Jeg ville nok vaske og tumble den en gang... afhængigt af hvor fast du strikker; den skulle gerne bibeholde strikkets smidighed, men jeg kan godt lide, at der er lidt fast struktur, så det ikke virker "slasket" i større strikkeprojekter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den må endnu en tur i vaskemaskinen - og så må jeg se om jeg tør putte den i tumbleren - det har jeg endnu aldrig gjort med strik.

   Slet
 4. Hold op den er blevet god.
  Kan man ikke lukke forstykkerne lidt ind over hinanden.

  Yt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den bliver lidt mindre hvis jeg krydser forstykkerne, men den må nu nok endnu en tur i vaskemaskinen.

   Slet
 5. Den er kanonflot og står på min ønskeliste. Lige nu er jeg i gang med at montere Nomadevesten og det kunne godt gå hen og afholde mig fra at binde an med frakken. Beskrivelsen er elendig og et kit i den prisklasse skulle i min verden indeholde lidt mere end "tag et passende antal maske op". Men sådan er der jo så meget ;-)

  Jeg tror at din frakke kunne tåle en lille tur i tumbleren. Det skader jo ikke hvis den bliver lidt tættere :-)
  God pinse

  Angelika

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er så glad for den - men monteringen var hård. Opskriften var jeg godt tilfreds med mht. strikningen men kunne godt have brugt lidt mere forklaring ved monteringen..
   Jeg ser om jeg vover at putte frakken i tumbleren - det har jeg aldrig gjort med strik før - men den må, som du skriver gerne blive lidt tættere og mindre, så jeg tror jeg gør det.
   Også god pinse i Flensburg.

   Slet
 6. Den frakke er bare så flot !
  og besværet værd, vil jeg mene :o)

  SvarSlet
 7. Tak Mona - den var besværet værd - ja, faktisk savner jeg strikketøjet, så jeg må igang med en anden model.

  SvarSlet
 8. Jeg vasker mine sjaler og putter dem i tumbleren. Den første gang gav jeg dem 5 minutter af gangen, men nu får de hele turen! http://www.strikkefestival.dk/index.php?option=com_kunena&view=topic&catid=10&id=203&Itemid=373&lang=da&limitstart=0

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - jeg vover springet.

   Slet
 9. Jeg kigger til mit strik i tumbleren, kan vælge at resttørre det lagt fladt ud - afhængig af projektet. Jeg giver det også en tur med damp fra mit strygejern, som Christel Seyfarth selv beskriver det på YouTube. Hvis kanten er blevet lidt "puffy" kan den lige tømmes lidt med strygejernet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så er frakken i maskinen igen - og hvis det ikke har hjulpet får den en tur i tumbleren.

   Slet
 10. Din frakke er meget, meget flot. Jeg ved, at jeg aldrig bliver færdig, hvis jeg går i gang, så det vil jeg undlade - men ellers ville jeg ikke være for fin til at kopiere ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle. Jeg var selv lidt nervøs da jeg gik i gang - for det sker jo også at projekter "dør" her - men det har været så skønt at strikke frakken, at jeg helt sikkert går i gang med en ny når jeg kommer hjem fra ferie. Dog ikke en frakke men en lang jakke - med eget mønster og et lidt mere monteringsvenligt design.

   Slet
 11. Imponerende flot stykke arbejde du har lavet der.. og så kan jeg se på FB at du tog mod til dig og tumblede den lidt, så den kom til at passe til dig perfekt. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den fik en tur i tumbleren og i dag er den blevet dampet godt igennem med et varmt strygejern - nu er den perfekt - og eventyrligt blød.
   Jeg kommer og viser den frem en dag.

   Slet
 12. Flot jakke, dejlige farver, den kan man da kun blive i godt humør af at kigge på. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. - og man bliver i endnu bedre humør af at have den på.

   Slet
 13. Spændt på at se jakken efter en tur i vaskemaskinen. Den er bare så flot. Håber, den er perfekt nu i størrelsen til dig :-). Det ville være en skam andet med det store arbejde, du har lagt i den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der skal nok komme et billede senere, men min fotograf er bortrejst.
   Den er super fin nu og dejlig blød og lækker.
   Du kan let finde mig i Lømstrup nu.

   Slet
 14. Hvor er den skøn, Marianne - tillykke! Den minder mig om strik, jeg har set på en udstilling af Kaffe Fassets værker. Regnvejrsklem

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte -
   Jeg tror også at Christel Seyfarth er inspireret af Kaffe Fasset - men hans strikkerier er lidt mere komplicerede da han strikker med mere end to farver af gangen.
   Jeg har dog ønske om at strikke en efterårsfrakke efter ide fra en af hans bøger - men jeg har mange planer , så vi må se hvilke af dem der bliver realiseret.

   Regnvejrsklem retur.

   Slet