FASTE LÆSERE

torsdag den 5. december 2013

DET' SØRME - DET' SANDT - DECEMBER

og i år er jeg i rigtig god tid. 
Den sidste julegave blev købt i fredags - og det blev fejret med en kop kaffe og en jule-flødebolle hos Frellsen i Metropol.Rosa og Claus kom på besøg i weekenden - der stod i julekalendernes tegn - dog startede den med hygge og spil fredag aften.

Lørdag gik turen til Børglum Kloster hvor der var julemarked.
Klostret var smukt pyntet op - både ude og indeog der blev tid til en dejlig, let frokost 
I 2011 var Børglum Kloster jo rammen om TV2 julekalenderen "Ludvig og Julemanden", og det var muligt at se nogle af kulisserne fra optagelserne, og sørme om ikke nissemor har en fin strikkekurv.

Vi kunne ligeledes nyde en udstilling med Anne Marie Helgers fantastiske kjoler.


Hjemme igen stod den på lammekølle, men det var vist trætheden over de mange indtryk der prægede aftenen.


4 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud. Ja, jeg er endnu ikke kommet i december humør. Ved ikke lige hvornår jeg skal få købt julegaver, for det med planlægningen sætter vejrguderne ligesom en stopper for pt. Sidste uge var der stop på broen... og idag har Bodil pustet sig op, så jeg når ikke fastlandet før på fredag.. addddddd . Håber at i ikke blæser væk oppe nordpå. Ha' en skøn aften

  SvarSlet
 2. Her hat stormen endnu ikke været så slem, men det er som om den blæser sig op nu, så vi holder os inden døre. Håber du når hjem i weekenden i god behold.

  SvarSlet
 3. Vi er sluppet gennem stormen uden skader hos os. Men det ser slemt ud mange steder!!!
  Pokkers at Børglum ligger så langt væk.... Det ser bare godt ud på billederne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Heldigvis er vi også sluppet for skader, men jeg er spændt på at se hvordan det ser ud nede ved havet - om stien er der endnu. jeg har dog ikke vovet mig derned i dag, men venter til i morgen.
   Det var utrolig smukt på Børglum - selv min mand var begejstret.

   Slet