FASTE LÆSERE

mandag den 30. august 2010

FERIE - FESTIVAL - FORHINDRINGER. 2. DEL.

Så var vi klar til at tage hul på den 36. Tønderfestival og vores nr. ?? - ja, vi har ihvetfald været med i mange år.
Første gang i 1983 og efter en pause med småbørn igen fra 1994 - de første år var Rosa og Kristine med og i de sidste mange år har vi været et fast team, der ud over os to består af Inge, John og Sven og Anne. I år var Inge desværre arbejdsramt, så vi klarede os igennem uden hende.

Normalt tager vi til Flensborg om fredagen, men i år valgte vi en tur til Husum - nu hvor Jens  Peter og jeg var blevet snydt for vores ferie.
Vi havde en hyggelig dag i Husum, hvor vi studerede flod og ebbe - fik dejlig mad og gik en tur i den hyggelige by.Tilbage i Tønder var vi klar til musik.
Fredag aften stod på koncert med John Spillane
& Mick Flannery - Martin O'Connor Band og Luka Bloom.


En dejlig irsk aften.

Lørdag aften var musikken Turtle Duhks - Chris Smither og Arlo Guthrie.Især Arlo Guthrie var igen en stor oplevelse.


Søndag startede vi med "Hangover Brunch" på "Fiddler's Green" hvor vi efterhånden er stamgæster til morgenmad og igen i år stod Helge og de andre tjenere klar til at varte os op med dejlig mad og masser af kaffe, samt et knus og på gensyn i 2011.

I år blev det kun til et hurtigt besøg på Ceilidh'en i telt 1, for vi ville gerne tidligt hjem, da JP skulle retur til Sønderjylland igen mandag, men det skulle komme til at gå helt anderledes . . . .


Ingen kommentarer:

Send en kommentar