FASTE LÆSERE

fredag den 13. august 2010

SUPER SUPERBEST.

On-line shopping har jeg brugt i lang tid - til garn, blækpatroner, bøger o.lign., men aldrig på dagligvareindkøb - INDTIL NU - en ny æra er begyndt.

Jens Peter har været bortrejst fra tirsdag og vi nåede ikke at få handlet ind inden han tog afsted, så jeg stod pludselig onsdag - ikke mere brød, mælk eller ost. Basisvarer som jeg ellers altid har i køleskabet.
Nu var gode råd dyre - for samtidig var jeg syg - hovedpine og ondt i maven. Turen ned af bakken, til købmanden, syntes uoverskuelig - tanken om alt det der skulle bæres hjem :0(
Løsningen blev SuperBest's nye online indkøbsmulighed.
Super nem indkøbsliste, og nu da jeg var igang købte jeg lidt forskelligt.
Mælk, ost, rengøringsmiddel, køkkenrulle, konserves, grønt og så var det bare at vente.
Varer bestilt inden kl. 24 afleveres næste dag mellem 16 og 21 - en lidt lang ventetid når man mangler mælk, så det blev alligevel til en tur til den lokale købmand.
Dagen efter bestillingen kom der en sms - blåbær udsolgt - og senere en besked om at varerne var på vej,  og her er så dagens indkøb.


Alle kølevarer pakket i køleboks med fryseelementer - det øvrige i en papkasse - lige til at sætte på plads og i lige så fin en kvalitet som hvis jeg selv havde købt det - også salat og tomater var fine og mælken frisk. 

Det var en super oplevelse - tænk at indkøbene bliver overstået i et snuptag - normalt betyder en storindkøbstur at jeg er totalt smadret og næsten ikke orker at sætte varerne på plads når jeg kommer hjem, så det er absolut ikke sidste gang -
Faktisk kunne jeg forestille mig at det blev en månedlig begivenhed - med indkøb at kedelige basisvarer, så tiden kan bruges på indkøb af kød, frugt og grønt, og alt "det sjove".

Prisen for denne service - 49 kr - Papkasse og kølekasse stilles ud ved næste levering og koster ikke ekstra. Samtidig får man en udførlig faktura - både vedlagt og på mail.

Hvor nemt kan det være ?
 
SÅÅÅ NEMT.

2 kommentarer:

  1. Det lyder da rigtigt godt og noget, man kan prøve, hvis manden er væk og sygdom eller dovenskab har overtaget.

    SvarSlet
  2. Det er ihvertfald ikke sidste gang vi bruger servicen. faktisk tror jeg det skal være en månedlig tilbagevendende begivenhed til alle de store, kedelige basisindkøb.

    SvarSlet