FASTE LÆSERE

søndag den 16. oktober 2011

PETER A.G. PÅ HOTEL KIRKEDAL

Så blev der endelig tid til lidt musik - både vores film- og musikoplevelser er stærkt begrænsede nu hvor JP har så forrygende travlt, men da Peter A.G. fra Gnags kom til Hotel Kirkedal med sit solo-show "Det Scene Show", var vi klar.


Første sæt var fra hans solo-cd der lægger navn til showet, og her kunne man opleve Peter i ægte folkemusikerstil. Hvor var det godt, for han kan både det der med den gode historie og skønne sange - en ægte sing-a-song-writer, når de er bedst.
Desværre var det tydeligt at hovedparten af de fremmødte var kommet for at høre GnagsPeter. På rækken bag og sad tre lystigt snakkende kvinder - og hvor er det irriterende når det er stille, underfundige numre, med dejlige tekster. Der var da også nogle som, i pausen, erklærede at hvis 2. sæt var "lige så kedeligt" ville de gå - ok, smag og behag er forskellig, men man kan da for f...... holde k..., ikke?
Nå, de utilfredse fik hvad de kom efter - 2. sæt var med gamle Gnagsnumre og jo, de er gode og Peter er også god her, men som solist - folkemusiker - er han altså bedre.

Heldigvis fik vi hans dejlige CD med hjem - men hvor ville jeg gerne høre ham live, med et engageret publikum - Det fortjener han.


og sig så ikke at det ikke er hårdt at være musiker  -
nr. 2 skjorte var drivvåd, som i kan se.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar