Traditionen tro blev nytårsaften fejret sammen med Jan og Gunhild - og som sidste år med lækker gourmetmad fra restaurant "Glashuset" her i Lønstrup.
Pighvar & skaldyrs bisque med mandelstegte koldvands kæmperejer, urter, persilleolie, samt vores populære nordiske brød
Rødtungeroulade med fyld af laks og rogn hertil grov salat, limedressing og sprøde rugbrøds tern
Medaljon af dansk ungkvægsmørbrad med rodfrugter, bagte rødløg, svampe,
timian kartofler, hertil rødvins glace
timian kartofler, hertil rødvins glace
Lun chokolade fondant med hjemmelavet vanilje parfait og råsyltede bær.
Kransekage stykker med chokolade
Efter midnat og Champagne gik turen til Lønstrup Cafe Bio og nytårsfest med mange feststemte og glade mennesker.
Det meste af nytårsdag blev tilbragt på langs, men det blev da til en hurtig tur til havet.
Nu er vi klar til at tage fat på 2012.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar