Jeg har valgt en Krups - hvor det er hele skålen der skal i fryseren, og ikke - som farmors - et fryselelment. Den fylder lidt mere, men jeg synes det fungerer bedre, da jeg ofte døjede med at fryseelementet ikke passede når det var frosset.
1. portion kom i maskinen i aftes - en rest jordbær blev blended og tilsat de piskede æggeblommer og den stiftpiskede fløde. En god sjat rosensirup blev hældt ved og efter en time var den dejlige is færdig.
Indrømmet - lidt fed - da den er lavet på ren fløde, så nu skal jeg til at eksperimentere med is lavet på mælk og på yoghurt.
Der er intet som is :o)
SvarSlet- men jeg er til den mere magre udgave.
Har man en ismaskine, kan man lave den lige efter sit eget hovede. En herlig ting :o)
hilsen Mona
Jeg er helt enig - jeg skal også i gang med mælkeis og yoghurtis - det glæder jeg mig til. Især står lakridsis øverst på listen - og den har tillige den fordel at jeg er den eneste der kan lide det - så den kan jeg have for mig selv.
SvarSlet