FASTE LÆSERE

fredag den 31. maj 2013

KNUDEGARN - EN SKØN BUTIK I LØNSTRUP

I morgen slår Tina dørene op til nye lokaler for "Knudegarn" - masser af lækkert garn venter på at skifte ejer.I løbet af sommeren er der planer om bl.a. strikkecafe
lige her


Tina er ikke alene på adressen, men deler den med Anja, der indtil i morgen har haft sin forretning/værksted "Kajoli" i Nr. Lyngby, så der er basis for at bruge mange timer (og penge) her.9 kommentarer:

 1. Marianne, mon ikke det kan blive et dyrt bekendtskab... pas på ikke at gå amok i isolering.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu er jeg jo heldigvis så standhaftig og køber ikke unødigt garn, og isolering er jo en nødvendighed.

   Slet
 2. Denne kommentar er blevet fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 3. Det lyder hyggeligt med en strikkecafé i det smukke lokale.
  Rigtig god søndag, Marianne!

  SvarSlet
 4. Ja, jeg glæder mig til at skulle lege i disse skønne omgivelser - man bliver simpelthen så inspireret.
  Nu vil jeg dog holde en smule ferie - Klem herfra.

  SvarSlet
 5. Marianne, jeg fatter det ikke, simpelthen ikke. Jeg var så sikker på, at jeg havde sendt dig en kommentar til dit sidste indlæg, men jeg er væk (altså under kommentarerne). Gad vide hvad der er sket.
  Jeg kan huske, at jeg har skrevet noget om din underskønne frakke, hold da op hvor er den flot. Jeg kan huske, at en hollandsk veninde og jeg så en lignende model i en forretning hernede sidste efterår og den kostede intet mindre end en formue.
  De 3 gratier er flotte ☺ ☺.
  Knus hernede søndenfra.

  SvarSlet
 6. Uha, uha - endnu et fristende sted. Jeg er tit i Lønstrup, så det kan jo gå hen og blive direkte farligt :-)

  Tænk, at ud har lavet en Flower-Power frakke, hvor er den blevet flot:-) Synes godt nok, det er hardcore at udtale, du bare strikker en til, hvis den er for stor, hi,hi ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det er et farligt sted, men dejligt og det bliver bare bedre og bedre. Snart er der entrådet uld og plantefarvet uld på hylderne. Håber vi ses i Knudegarn.
   Heldigvis hjalp det på min Flower Power at den kom endnu en tur i vaskemaskinen og efter en hård centrifugering, 10 minutter i tumbleren, så nu vil jeg i stedet strikke en jakke, men jeg venter lige til Christels bog udkommer til september - den skal være efter eget design, med keltiske mønstre.

   Slet
 7. Det lyder spændende med butikken og strikkecafe. Jeg må også omkring en dag - inspireret af Lenes indlæg her i weekenden. Hvad er det for et kursus Bodil Munch holder hos jer til oktober ?

  SvarSlet