FASTE LÆSERE

mandag den 13. januar 2014

MESSE I VEJLE.

I går, søndag, gik tuen til tekstilmesse i Vejle. 
Ikke så spændende som i august, men der kom da alligevel lidt nye forårsfarver med hjem til Knudegarn. 


Bl.a. denne lækre bomuld fra Karen Noe, men også lidt nyt fra Onion og Du Store Alpacca. 
Selv om Knudegarn ikke er en stofforretning, kom vi også til at købe lidt stof - til os sev, så nu venter vi kun på at leverancerne "vælter" ind i butikken. 
Heldigvis var vejret skønt og selv om temperaturen faldt fra + 2 i Vejle til - 2 i Lønstrup var det godt vejr at køre i og ingen sne. 
Det er der så nu - heldigvis kun et tyndt lag og meterologerne lover snart +grader igen.  I Vejle kom vi forbi "De fem Søstre" - det går fremad med byggeriet, så vi håber at det er færdigt til maj, så Rosa og Claus kan flytte ind. Så håber vi at de giver en kop kaffe næste gang vi skal på messe.

Billede fra September.

Der blev da også føjet et par nye ønsker på "to-do" listen, f.eks. Karen Noes Kejserjakke


og Vithard Willumsens "The1sleeved"


men der er jo lige nogle projekter der skal være 
færdige først. Billederne er lånt fra designernes hjemmesider.

3 kommentarer:

 1. Marianne, endelig nåede jeg til Lønstrup og er opdateret med hvad der er sket hos dig siden September.
  Jeg så, at du på et tidspunkt skrev, at du overvejede at stoppe med blogningen, de samme tanker gjorde jeg flere gange i efteråret, men jeg er nu endelig kommet i gang igen. Som du skriver, så savner man de dejlige mennesker, der gider at smide en kommentar hos en.
  Du kan i øvrigt slet ikke stoppe, hvordan skal jeg så friste dig med "Bossche bollen" m.m. Nej, nej og atter nej, du er nødt til at blive hængende.
  Til sommer, når turen forhåbentlig går nordpå igen, så håber jeg at vi får chancen for et kig ind på den cafe med den gode kaffe og kagen, som jeg er sikker på, at Frank vil elske og de har sikkert også noget for mig ☺.

  SvarSlet
 2. Ja, søde Annette - du er jo netop en af dem jeg slet ikke kan undvære - heller ikke dine Bossche bollen.
  Vi må se om vi ikke kan finde et tidspunkt hvor vi kan mødes - cafeen i Lønstrup er så hyggelig og ligger dejligt, men ellers har vi en dejlig terasse og vil gerne byde på en omgang frokost eller aftensmad.
  Vi er jo glade for Holland - så jeg er sikker på at vi alle 4 vil hygge os sammen.

  SvarSlet
 3. Hallo,

  Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har avtalt å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

  Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.
  Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

  Irrua-spesialistundervisningssykehus.

  SvarSlet