FASTE LÆSERE

fredag den 5. februar 2010

LØNSTRUP CAFE-BIO.

Igen og igen hører I mig omtale Lønstrup Cafe-Bio, så her er en lille præsentation.

Om sommeren med en dejlig Cafe-Restaurant, hvor Marianne og Peter laver dejlig mad og gode Cafe-latte, og hvor der sommeren igennem spilles skøn musik - fx. uge 29 - Poul Dissing og sønner - om vinteren omdrejningspunkt for mange forskellige arrangementer - hovedsagelig Biografen.

Biografen drives af frivillige og er åben for alle, både medlemmer af biografforeningen og folk der kun "kommer forbi" til en enkelt film.
Hver uge vises film torsdag, fredag og søndag - denne sæson bl.a. "Slumdog Millionaire", "Antichrist", "Mænd der hader kvinder", "Pigen der legede med ilden", "Headhunter", Fri os fra det onde" - ja, dette er kun et udsnit.

Desuden er der hver måned fællesspisning, hvor - i år - byens kokke laver mad. Du medbringer selv tallerkner og bestik og betaler 45 kr for et lækkert måltid.

Vi har også glæde af foredrag og musik - i år bl.a. koncert med 15 unge folkemusikstuderende, der gav en forrygende koncert.

I december er der julemarked og 1. januar kl.01.00 ønsker vi hinanden godt nytår og der er mulighed for en lille svingom.

Ja, som I kan se - der sker meget - også om vinteren - her i Lønstrup.

En lille billedkavalkade fra Lønstrup Cafe-Bio.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar