FASTE LÆSERE

fredag den 10. september 2010

MIRAZOZO I AARHUS.

Efter en weekend med oplevelser har jeg været lidt "nede" et par dage - forsøg på oprydning resulterede bare i mere rod, så jeg fulgte Jens Peters råd: krøb sammen i min stol med et nyt strikketøj og fred, ro og Oscar - og det hjalp - energien er ved at vende tilbage - men
tilbage til weekenden.

Lørdag bød på katteudstilling i Vrå - mange fine katte, både store og små.
Det var sjovt at se hvor lille Oscar pludselig er, hvis man sammenligner ham med en Maine Coon male - og sammenlignet med en ægte sort Norsk Skovkat, er det svært at se at han - Oscar - er en blandingskat.
Her er et par billeder fra udstillingen og så lige et af min egen "præmiekat".


Søndag gik turen til Aarhus for at vise bilen frem.
Efter at vi havde hentet Rosa i BoConcept gik turen til midtbyen hvor vi besøgte Mirazozo - en kæmpe luftbobbel lavet i vinyl - en oplevelse af rum og farver.
Vi var heldige - kort tid efter at vi havde stillet os i køen blev den lukket, så vi var blandt de sidste der fik lov til at opleve Mirazozo i Aarhus.


Efter besøget slendrede Jens Peter og jeg - ikke ned af Vestergade, men Frederiksgade - Det er sjovt at se hvor meget byen har forandret sig - og så alligevel finde butikker der også var der for 30 år siden da vi boede i byen.
Vores tur endte på Store Torv - hvor en skov er "vokset op" under festugen - den var ved at være lidt vissen - men hvor ville Store Torv da blive smukt hvis der blev plantet træer og buske - måske ikke så voldsomt som her - men i mindre målestok - det kunne virkelig blive en skøn oase midt i byen.


Hjemme i Sjællandsgade igen, havde farmor aftensmaden klar, inden turen gik hjem til Lønstrup.

3 kommentarer:

 1. Aarhus er en skøn by! Har selv boet der i slutningen af 60´erne i et halvårstid.Jeg arbejdede i Frederiksgade i et stort medicinalfirma(grossist) - Mecobenzon nu Nomeco.Ja,du har ret i Marianne, at Frederiksgade er en spændende gade - hele byen er dejlig og mere storbyagtig end lille Aalborg:)

  SvarSlet
 2. Dejlige billeder fra Festugen, som jeg slet ikke fik besøgt.
  Det lyder til at være en meget fornuftig mand du har :-) (sæt dig ned og strik)
  God weekend !

  SvarSlet
 3. Lone - Ja, Aarhus er bare dejlig - i næste uge skal jeg være der i 4 dage og vil gå på foto-opdagelse rundt om i byen.

  Mariann - Ja, han er dejlig - og i øvrigt er han også fra Aarhus ;o)

  SvarSlet