FASTE LÆSERE

fredag den 10. september 2010

NU GÅR DET I FISK :oz

Nu er det snart et år siden at vi flyttede til Lønstrup og det har været min mening at vi derfor skulle til at spise mere fisk - det er ikke rigtigt blevet til noget, en enkelt gang har vi fået torsk fra naboen, men ellers er det kun blevet til laks, stjerneskud og fiskefrikadeller.
Jeg er ikke god til at købe "nye" fisk - så derfor har jeg meldt mig hos SkagenFood, så nu får jeg leveret fisk hver anden uge - luksuspakken - denne gang med makrelfiletter og kulmule - fisk jeg aldrig ville have turdet købe hos fiskehandleren.

Fiskene leveres i en flamingokasse med is og der er fine opskrifter til fiskene.

I aften har vi spist stegt makrel med kartoffelsalat og basilikumcreme fraiche. Det smagte super godt og var meget let at lave - så nu


GÅR DEN I FISK PÅ HAVGÅRDSVEJ.

2 kommentarer:

  1. Det ser rigtigt spændende ud. Jeg/vi er begyndt at få kasser fra aarstiderne.com, vi har kun prøvet frugt og grønt kasserne indtil videre, men at få fisk med lyder da spændende, måske jeg skulle prøve det en gang - kan se man kan købe frugt og grønt hos Skagenfood også - og at der kan købes tilbehør til fiskekasserne sammen med dem, så kan det da vist ikke blive nemmere :-)

    SvarSlet
  2. Det var bare super godt - ja, jeg tror også jeg skal have udvidet mit abonnement så jeg får tilbehøret med - til kulmulen skal der fx. bruges majskolber og det har jeg jo ikke lige liggende i køleskabet.

    SvarSlet