FASTE LÆSERE

onsdag den 9. februar 2011

KORT OG GODT.


I sidste uge fik jeg, for første gang i mange år, bestilt papirbilleder af nogle af mine fotos - og nu har jeg tryllet et par kort frem.
De er helt ok, men jeg skal se om jeg kan finde et sted hvor jeg kan få dem trykt på mat papir - det tror jeg de vil blive bedre af.
Det er nu sjovt at ens foto bliver brugt til andet end at lægge på bloggen, eller til kun at ligge på computeren.

3 kommentarer:

 1. Du kan jo også selv købe alle former for fotopapir, både blank og mat, og så selv "trykke" dine billeder.. Det er en sjovt at lave sine egne kort..

  Jeg bruger Microsoft Publisher til at lave kort, her kan jeg få dem lavet i alle størrelser og så de kan foldes osv.. og hvis det skal være rigitg fint, køber jeg specielt papir og printer på.

  SvarSlet
 2. Ja, Inge - jeg overvejer også at købe en rigtig god printer, for den jeg har laver ikke tryk som jeg er tilfreds med. Den er ok til print på alm. papir men lige så snart det drejer sig om fotopapir - blankt eller mat, eller special papir dur det slet ikke.

  SvarSlet
 3. Det er nogle fine kort, du har lavet.
  Jeg synes også det er lidt mere hyggeligt med "gammeldags" papirbilleder, så jeg får også ind imellem lavet papirbilleder. Jeg plejer at få dem lavet ved www.billedbutikken.dk i Odense; det er rigtig nemt, og dag til dag levering. Og du kan bestille med mat overflade imod et tillæg.

  SvarSlet