FASTE LÆSERE

mandag den 3. december 2012

HVOR BLEV NOVEMBER AF

Normalt synes jeg at november måned kan være laaaang - men ikke i år.
Måske fordi der skete en masse i november, er den fløjet afsted.

En ny strikkecafe så dagens lys her i Lønstrup - efter at have leget med ideen længe fik jeg endelig taget mig sammen til at få den startet.
Vi mødes hver tirsdag i lige uger i Lønstrup Cafe Bio - der også er glad for det nye tiltag.Strikkecafeen har nu mødtes to gange - første gang med 14 deltagere, 2. gang med 11 - men der er plads til flere, så er du i Lønstrup en tirsdag i lige uge, så kig forbi.

Torsdag den 29. havde jeg sagt ja til at lave en lille fotoudstilling til "Hørmested-aften" på Sindal Privatskole. 
Britta, med blokken "Blæksprutten" havde sendt mig denne mail

Tanken faldt på dig, da jeg synes at du laver nogle rigtig sjove billeder, hvor man jo ser ting fra en lidt anderledes vinkel end normalt - og du har sørme fortjent at vise dine ting frem. Så hvis du har lyst, er du hjertelig velkommen; det er torsdag den 29. november om aftenen. Nu kan du tænke lidt over det, og så melder du bare tilbage til mig; så finder vi ud af det derfra... ;)

- og det kunne jeg jo ikke stå for, så jeg gik i gang med at vælge mellem mine mange billeder og fik dem sendt til fremkaldelse.
Endelig - onsdag den 28. om formiddagen - kom posten og jeg fik travlt med at montere og sætte i rammer.
Torsdag eftermiddag hentede Britta mig - og vi drog mod Hørmested og fik billederne sat op.Hvor ser det dog helt anderledes ud, når ens billeder bliver monteret og sat op - og jeg er meget tilfreds med resultatet og fik mange roser. En af de bedste var hende der sagde "Ja, jeg har lige været i Paris, og set Eiffeltårnet, men jeg havde da ikke tænkt på at fotografere det fra DEN vinkel - her er billedet.

Af de mindre lyse sider i måneden - at Rosa mistede sit job efter næsten 5 år i BC. Heldigvis med 4 mdr. opsigelse, så mon ikke nye døre åbner sig for hende og Claus i 2013 - hvor Claus jo også bliver færdig som politibetjent.

Her i blogverdenen måtte vi sige farvel til en dejlig blogger - Irene slap strikketøjet, hendes tråd slap op.


ÆRET VÆRE IRENES MINDE.1 kommentar:

  1. Dejligt at læse om jeres Lønstrup Cafe Bio, Marianne. Men det er frygteligt, at Irene er død! Det var jeg slet ikke klar over - tak fordi du fortæller.

    SvarSlet