FASTE LÆSERE

tirsdag den 7. december 2010

TOSOMHED.

Weekenden stod igen på flytning.
Endelig har Kristine funden den helt rigtige lejlighed i Aalborg, så hun, Rosa, Claus og Jens Peter trodsede vintervejret og lørdag flyttede hun ind.
Det har været hyggeligt at have hende "på visit" - men det er nu alligevel dejligt at hun igen har fået sit eget sted. En dejlig 2 værelses i Øgadekvarteret, så hun nu er i gå-afstand til arbejdet. Også det er nyt - Matas - Aalborg Storcenter er skiftet ud med Matas - Bispensgade, så det er nu her hun "råder og regerer."

Mens flyttefolkene havde travlt gjorde jeg klar til en lille julefrokost og vi havde en hyggelig lørdag aften, med god mad og et spil "Besser-Wisser".
Søndag lagde vi vejen forbi "Vennebjerg Glaspusteri". Der kom lidt nyt julepynt med hjem og JP fik et fint nyt ølglas.
Så gik turen igen til Aalborg - Kristine fik samlet sin seng - inden Rosa og Claus begav sig mod København, hvor Claus jo har travlt på PG1- politiskolen. Rosa vil bruge et par dage derovre, mens hun gør sig klar til at forsvare sin opgave, på Teko i Herning, i næste uge.
Ja, det går godt for de unge mennesker, men de arbejder nu også flittigt med det de har sat sig for.

Nu vil Jens Peter og jeg finde tilbage til tosomheden, så jeg har travlt med at få alt mit "rod" tilbage på deres plads på værelset. Først skal der nu lige ryddes lidt op, for det kunne jo være der var noget jeg kunne undvære.

Oscar - ja, hvor er Oscar.

2 kommentarer:

  1. Tillykke til Kristine - rart at hun har har fundet en lejlighed og nyt job i nærheden. Dejligt at det går godt for dine unge mennesker, Marianne :-)

    SvarSlet
  2. - dejligt at høre/læse, Marianne.Det er dejligt for Kristine at komme "under Eleni´s" vinger.Også skønt for Jer to modne folk at være alene sammen med katten:-) igen.

    SvarSlet