FASTE LÆSERE

fredag den 31. december 2010

DEN SIDSTE AFTEN I DET GAMLE ÅR.

Så er jeg klar til nytårsaften – bordet er dækket – maden er hentet og jeg er klædt om.

Nu mangler vi bare gæsterne – og dronningen – så er det nytårsaften.



Som altid – eller i hvert fald i mange år – holder vi nytårsaften sammen med Jan og Gunhild fra Sdr. Tranders, men i år er maden lavet af ”Restaurant Glashuset” i Lønstrup.
Da vi alle – parrene uafhængige af hinanden så hvad de bød på i aften var afgørelsen klar - og her er hvad aftenen byder på.


Cremet jordskokkesuppe med soufflébolle af unghane ,
hertil hjemmerørt purløgssmør.
- Tramonto di Maremma 2007 -

Kold torskeryg på salater,
hertil dybvandsrejer, grønne asparges, marinerede rodfrugter samt hjemmerørt dilddressing.
- Chateau Haut Guillebot 2006 – Bordeaux -

Dansk kalvemørbrad marineret med italiensk trøffel,
hertil pommes rissolles med krydderurter, rødvins/trøffel-glace samt garniture.
- Raimat 2003 Rosado rosé – 


Hjemmebagt chokoladekage,
hertil råsyltede solbær samt vanilje-lime-creme.
- Kaffe og Andresen Ten Year Old Tawny Port -



Vi glæder os til en hyggelig nytårsaften og straks i det nye år går turen til Biograf Cafeen, hvor der er nytårsbal.

Jeg ønsker alle der kigger ind her et rigtigt godt nytår –

Pas godt på jer selv.





2 kommentarer:

  1. Herfra skal også lyde ønsket om et rigtig godt nytår til dig og dine kære.
    Sikken lækker menu; det kan vist kun blive en succes... ;o)

    SvarSlet
  2. Den menu ville jeg også gerne have smagt.
    Håber den levede op til jeres forventninger.
    Rigtig godt nytår og må 2011 blive lige så god, festlig og farverig, som det 2010 du forlod :0)

    SvarSlet