FASTE LÆSERE

lørdag den 2. april 2011

EN BEGIVENHEDSRIG LØRDAG

Lørdagen startede med årsmøde i "Landsbyrådet Skallerup-Vennebjerg-Lønstrup" hvor Tove havde spurgt om Jens Peter eller jeg ville fortælle om hvordan det var at være tilflytter i Lønstrup og jeg påtog mig opgaven.
Det var en spændende formiddag hvor der var indlæg om fremtiden i området og beretninger fra de forskellige lokale foreninger.
En dejlig nyhed var at der kommer nye vinger på Vennebjerg Mølle i løbet af sommeren - det glæder jeg mig til at følge, så det vil der komme mere om, eftersom arbejdet skrider frem.

Da mødet var forbi kørte vi til Aalborg hvor vi mødtes med Kristine udenfor Aalborg ZOO - og efter at have ventet i en lang kø, blev vi indehavere af årskort til ZOO. Vi startede med lidt frokost inden jeg gik på foto-safari.Vi nød en dejlig tur i det skønne, VARME forårsvejr og det bliver skønt at vende tilbage til mine skønne
modeller, nu hvor jeg har fået årskort.

Da haven lukkede sagde vi farvel til Kristine, men jeg var slet ikke klar til turen hjem, så vi besluttede os for at slutte turen til Aalborg med et besøg på havnen, der snart er færdigrenoveret og den er blevet utrolig smuk - men det er en anden historie - en anden tur.
Vi lagde vejen forbi den gamle isbryder "Elbjørn" - som idag er restaurationsskib og nød en kop kaffe og et lækkert stykke tærte, mens vi nød udsigten over Limfjorden.5 kommentarer:

 1. Åh hvor er du heldig at bo tæt på Aalborg Zoo, den vil jeg så gerne besøge...flotte billeder fra Havnen, og fint at gamle skibe kan genbruges..;-D

  SvarSlet
 2. Dejlige billeder fra Ålborg Zoo, der kom jeg meget i de 4 år jeg boede i Ålborg. Om vinteren stod portene åbne og man måtte have hund med. Hvor spændende at havnefronten i byen er ved at blive så smuk..

  SvarSlet
 3. Dejlige dyr, dejlige billeder.Og Elbjørn...da jeg var barn forekommer det mig at der stod meget mere gny om disse Elbjørn og Danbjørn og de andre bjørne...men da var der jo osse vintre til :-)

  SvarSlet
 4. Det lyder og ser ud til at ha' været en rigtig skøn forårslørdag... ;o)
  Det glæder mig at der kommer nye vinger på Vennebjerg Mølle; det ser så trist ud, som den står nu. Jeg kommer jævnligt forbi og har ofte tænkt, hvad der mon skulle ske med den.
  Jeg elsker også Aalborg Zoo; ikke fordi jeg kommer der så ofte, men den har været en vigtig del af min barndom, så den rummer mange minder.
  Et besøg på Elbjørn har jeg stadig til gode, men mon ikke jeg snart kan ta' mig sammen. Det er jo ren nostalgi.
  Jeg håber de andre isbrydere får lov at overleve, og synes det er lidt ærgerligt at de ikke kom i aktion i vinter. Det var jo ellers tæt på... ;o)

  Go' søndag til dig og dine; håber vejret bli'r bedre... ;)
  Britta

  SvarSlet
 5. Sikke en dejlig dag, Marianne! Det er spændende at gå på 'jagt' med kameraet i Zoologisk Have, og det er nogle smukke billeder, du har taget!

  SvarSlet