FASTE LÆSERE

lørdag den 20. november 2010

FILM OG MUSIK.

Torsdag var det igen "filmtid" - denne gang med klassikeren "Øst for Paradis" - filmatiseringen af John Steinbecks bog af samme navn.Selv om filmen er fra 1955 er det stadig en dejlig film -
om brødrene Aron og Caleb og deres kamp om faderens kærlighed - og med James Dean i hovedrollen som den stridbare Caleb er det en film der er værd at se.


Fredag aften stod i musikkens navn - Fairport Convention i Stubhuset i Støvring.Traditionel engelsk folkemusik når det er bedst.

3 kommentarer:

 1. Det lyder som dejlige oplevelser begge dele, Marianne! Der foregår meget på den musikalske front oppe i dit hjørne af landet.
  Rigtig god weekend til dig!

  SvarSlet
 2. Jeg har ikke selv set filmen, men har kun hørt godt om den, så den skal jeg da vist se en gang...
  Har set i medierne at der ofte er rigtig go' musik i Stubhuset i Støvring; var helt syg da Sailor var der... Måske man skal holde lidt mere øje med deres program.
  Og som Madame skriver; vi bor i det gode musikalske hjørne af landet... Forstår altså ikke helt hvorfor sjællænderne kalder det for "Det mørke Jylland"...

  Go' weekend fra Vrå...

  SvarSlet
 3. Ja, blæksprutte - vi kan hurtigt blive enige om at vi bor godt i denne ende af landet - her hvor der er lyst og højt til himlen.
  Stubhuset er et meget fint musiksted, så det er værd at holde øje med.

  SvarSlet