FASTE LÆSERE

fredag den 26. november 2010

JULEN ER HJERTERNES FEST

så derfor strikker/filter jeg hjerter i stor stil. Alle mine uldrester - foreløbigt de røde - bliver stille og roligt omdannet til små, skønne hjerter - hvordan de så senere skal bruges, ja det vil jo vise sig.


Ind imellem er jeg igang med noget værre griseri - men herom senere og om lidt går den i fisk. Aftensmaden står nemlig på rugmelspanerede fiskefiletter med Spansk Kartoffelret.

6 kommentarer:

 1. Hvor er de søde, Marianne....og er din header fra nu??? Her har vi stadig ikke særlig meget sne :-)

  SvarSlet
 2. Nej - billedet er godtnok fra januar men jeg tror faktisk det er ligegyldigt. Vi har fået 15-20 cm sne og i week-enden lover de snestorm. Så jeg leger sneet inde med mit strikketøj og i week-enden julebag.

  SvarSlet
 3. Jeg glæder mig til fisken :-D

  SvarSlet
 4. Flot vinterlook du har fået på bloggen...ja,ja jeg ved godt, at jeg er bagud ☺.
  Tænk, at Fairport Convention spillede i Støvring, da vi var i Danmark....Hmmm. Nå, men det kan jo godt være at værtsfolkene var blevet lidt misfornøjede, hvis vi var draget afsted til koncert, nu når vi endelig var i landet ☺.
  Den hvidtøl fra Refsvindinge, den kender jeg ikke, men den lyder spændende. Jeg plejer altid at slæbe KB øl med herned til risengrøden, men de sidste 2 gange er den blevet for gammel, så nu har jeg opgivet det ☺.
  Klem og en rigtig god weekend til jer.

  SvarSlet
 5. Du er altid velkommen Annette.
  Det kunne nu være hyggeligt hvis i var kommet til koncert - den var super - men ja, det var jo ikke formålet med jeres besøg.
  Jeg gemmer en hvidtøl til sommer - hvis du skulle komme forbi - de kan nemlig holde sig.

  SvarSlet
 6. Julemanden bor jo i Grønland, så jeg kan lige hviske ham dit ønske om strikkebogen i øret ;-)

  SvarSlet