FASTE LÆSERE

lørdag den 6. november 2010

JEG HAR FÅET KULLER.

altså ikke det der oveni hovedet - det er jo ikke noget nyt - men på tallerkenen.


Fredagens levering fra Skagenfood stod på kuller og rødspættefilet.
Da Kristine var hjemme blev fisken gemt til idag - rødspætten røg i fryseren men kulleren blev tilberedt.

Hvis nogen siger det er svært at tilberede fisk, er det fordi de ikke ved bedre - jeg var selv af samme mening indtil jeg stiftede bekendtskab med Skagenfood og deres skønne opskrifter.

Kulleren - med skind - ridses og steges i olie - 2 min på skindsiden - panden tages fra varmen og fisken står 2-5 min, på den varme pande - det var det.
Tilbehøret var ovnbagte rodfrugter og ..... rødvinssovs med druer.  Det ville jeg jo aldrig selv have fundet på at servere sammen - men det smagte.

så, hvis du ikke er god til det der med fisk,  så spring på vognen og få leveret fra Skagenfood - DET er godt.

8 kommentarer:

  1. Uhmmmm- har ofte tænkt på det, men vi har fiskemand en dag om ugen, der hvor jeg handler...men...det lyder gfodt

    SvarSlet
  2. Jamen en god fiskemand er da lige så godt og du kan finde opskrifterne fra Skagenfood på deres hjemmeside Skagenfood.dk

    SvarSlet
  3. Jeg elsker jo fisk, men er heller ikke så modig ud i de forskellige opskrifter. Jeg synes det er lidt ærgerligt at man SKAL have abonnement ved Skagenfood (i hvert fald hvad jeg kunne finde frem til) og ikke kan gøre som ved Årstiderne hvor man kan bestille en kasse ad gangen.
    Men måske jeg skulle aflægge fiskemanden et besøg i morgen ;-)

    SvarSlet
  4. Det lyder rigtig dejligt med fisk fra Skagenfood - vi er dog ikke fiskespisere her hos os.
    God tur til Lübeck, Marianne!

    SvarSlet
  5. Synes det må være rigtig praktisk med de der fiske, grønt osv. pakker I har muligheden for i Danmark, men det er jo nok lidt langt at få det sendt til Mallorca ;-)

    SvarSlet
  6. Uhmmmmmmm, hvor bliver jeg lækkersulten..... Sådan en god dansk fisk. Jeg har ikke fået kuller (altså fisken), siden jeg var barn for uendeligt mange år siden ☺.
    Jeg er misundelig, altså på den gode måde ☺.
    Forresten, jeg var igennem Venlo i går og så at man havde lavet et smukt blomsterarrangement for Floriade 2012 ☺.
    Knus

    SvarSlet
  7. Madame; det er rigtigt lækkert med de fisk - vi har heller aldrig været de store fiskespisere og i hvert fald ikke de typer vi prøver nu - men det er virkelig lækkert.
    Ja Lene; det er nok lidt langt fra Skagen til Mallorca.
    Annette - Kuller eller ej - jeg glæder mig til Floriaden - det kunne være hyggeligt hvis vi kunne mødes.

    SvarSlet
  8. Vi har også i flere år været fan af Skagenfood - både fisken og opskrifterne ;-)

    PS: Skøn løvfald, du har strikket :-)

    SvarSlet